Een waargebeurd verhaal...
Mag ik je meenemen naar 2017? Toen Jan droomde over haar liefde voor eten en het kunnen zorgen voor mensen. Chez Jan was geboren. En zo begon haar reis ... met een eerste truck langs velden en wegen. De Hotdog als haar held. Na een zoektocht door het land, kwam ze uit bij worstenmakers Jiri, Samuel en Geert; het was liefde op het eerste gezicht. Sinds 2019 heeft Jan samen met hen een eigen knakworst ontwikkeld en biedt ze ook een vega optie aan. Maar niet alleen de knakworst telt. Samen met haar favoriete bakker Jordy ontwikkelde ze haar eigen broodje en tegenwoordig heeft Jan ook haar eigen Hotdog saus.
Naast de eer van prachtige festivals nationaal & internationaal en samenwerkingen met huizen als Ahoy, Jaarbeurs, Carré en Brabanthallen, was de grootste waardering toch wel het winnen van de prijs voor de Lekkerste Hotdog van Nederland in 2018 en de evenaring in 2019. Een kroon op haar werk als het gaat om de Hotdog naar het hoogste niveau.
Jan, met haar #nr1onabun, is te boeken voor zakelijke events, beurzen, festivals en alles wat we leuk vinden. Een offerte aanvragen kan eenvoudig via de offerte knop. Je mag kiezen of we met truck, hotdog bar of als catering komen.
Ook HORECA en Chez Jan weten elkaar inmiddels te vinden. Op een aantal toffe plekken in Rotterdam en daarbuiten staan we inmiddels op de menu-kaart. Onze hotdog ook in jouw restaurant, lunchroom, hotel of bar? Stuur een mailtje naar info@chezjan.nl en we pakken dat heel graag samen met jou op.
En tot slot is er ook een heel leuk doosje voor thuis. Drie Chez Jan knaks & hotdog buns en onze eigen hotdog saus. Op video krijg je hotdog les van Jan zelf. Bestellen kan via deze website.