HOTDOG

En of de hotdog hot is ...

Er wordt 'gevochten' tussen Duitsland, Amerika en Denemarken waar de hotdog is ontstaan en ook over de herkomst van de naam 'hotdog' doen vele wilde verhalen de ronde ... maar een ding is zeker ... in heel veel landen is de Hotdog anno 2021 een populair en ontwikkeld product. 

En zo zijn ook onze hotdogs onze helden. Van de Classic tot de Smoker. En van de French Dog tot de Formidable. Wij geloven in lokale en traceerbare producten met respect voor dier en omgeving. 

Na een zoektocht door het land was het liefde op het eerste gezicht bij de worstenmakers van Brandt & Levie. Sinds 2019 heeft Jan samen met hen een eigen knakworst ontwikkeld. Daarnaast bieden we altijd een vega optie aan en hebben we speciaal voor de kleintjes onder ons Le Petite. Maar niet alleen de hotdog telt bij Jan. Van het vers van de Westlandse Tuin tot de speciaal ontwikkelde broodjes met Jordy's Bakery, tot de huisgemaakte toppings & sauzen. En ook de eenheid en uitstraling van het totale team wordt met zorg samengesteld en maakt het feestje compleet. 

En wist je dat je de Chez Jan hotdogs ook in een eigen hotdog kit kunt bestellen? Je krijgt zelfs les van Jan. Ook een super leuk geschenk om weg te geven. In de box zit alles voor 3 Classic hotdogs. Uiteraard kun je ook vega of meer hotdogs bestellen. Klik gewoon op de rode Hotdog Box button op deze webiste.

 

top