HOTDOG

En of de hotdog hot is ...

Er wordt 'gevochten' tussen Duitsland, Amerika en Denemarken waar de hotdog is ontstaan en ook over de herkomst van de naam 'hotdog' doen vele wilde verhalen de ronde ... maar een ding is zeker ... in heel veel landen is de Hotdog anno nu een populair en ontwikkeld product. 

En zo zijn ook onze hotdogs onze helden. Van de Classic tot de Smoker. En van de Spicy tot de French Dog. Jan gelooft in eigen lokale en traceerbare producten met respect voor dier en omgeving. 

Na een zoektocht door het land was het liefde op het eerste gezicht bij worstenmakers Jiri, Samuel en Geert. Sinds 2019 heeft Jan samen met hen een eigen knakworst ontwikkeld en biedt ze ook altijd een vega optie aan. Maar niet alleen de hotdog telt. Samen met haar favoriete bakker Jordy ontwikkelde ze haar eigen broodje en tegenwoordig ook een eigen Chez Jan Hotdog saus. En ook de eenheid en uitstraling van het totale team wordt met zorg samengesteld en maakt het feestje compleet. 

En wist je dat je de Chez Jan hotdogs ook in een hotdog box kunt bestellen? Met hotdog les van Jan erbij. Ook een super leuk geschenk om weg te geven aan personeel of relaties. In de box zit alles voor 3 Classic hotdogs (vlees of vega). Bestellen gaat natuurlijk via de knop 'bestel' bovenin.

 

top